Onze privé safari’s beloven een ongeëvenaarde beleving, ver weg van de gebaande paden. Bij Safari Secrets streven we naar het creëren van momenten die een leven lang meegaan, en onze op maat gemaakte privé safari’s zijn ontworpen om je verwachtingen te overtreffen.

Safari Secrets, privé safari’s op maat

Wij bieden exclusiviteit en privacy. Geniet van een intieme en persoonlijke ervaring met je dierbaren, ver weg van de drukte van het massatoerisme, zodat je de wildernis in alle rust kunt verkennen. Onze privé safari’s voor echtparen, gezinnen en families zijn altijd 100% op maat gemaakt.

Deskundige gidsen, persoonlijk en gastvrij


Vertrouw op onze ervaren gidsen, die de wildernis als hun tweede thuis beschouwen. Ze delen graag hun diepgaande kennis over flora en fauna, en weten de beste plekken te vinden om wilde dieren in hun natuurlijke habitat te spotten.

Op maat gemaakte routes voor een unieke ervaring


Elk safari-avontuur is uniek en wordt aangepast aan jouw wensen. Of je nu gefascineerd bent door majestueuze roofdieren of kleurrijke vogels, wij zorgen voor een safari die volledig aansluit bij jouw interesses en voorkeuren.

Ontdek

Elke reiziger is anders en elke bestemming ook. Overal zijn safarigeheimen om te ontdekken, maar welke reis en welke bestemming past het best bij jou? Daarover ga ik graag het gesprek met je aan.

Comfortabel verblijf midden in de natuur


Rust uit in luxe accommodaties te midden van de wildernis. Onze zorgvuldig geselecteerde lodges en tentenkampen bieden comfortabele voorzieningen, waardoor je na een dag vol avontuur kunt ontspannen en opladen voor de volgende safari.

Duurzaam toerisme als onze verantwoordelijkheid


Bij Safari Secrets streven we naar het behoud van de natuur en het welzijn van lokale gemeenschappen. Onze safari’s worden uitgevoerd met minimale impact op het milieu, en we ondersteunen projecten die bijdragen aan het behoud van wilde dieren en hun leefgebied.

Kies voor Safari Secrets en dompel jezelf onder in een safari-ervaring zoals nooit tevoren. Boek vandaag nog jouw privé safari en laat ons de geheimen van de natuur met je delen. Maak herinneringen die een leven lang meegaan, alleen met Safari Secrets.