De reis in vogelvlucht

In het hart van Afrika ligt een parel aan exclusieve safarigebieden, ook wel ‘the land of make believe’ genoemd. Tijdens deze Fly-in Safari vliegt je bushpilot je in een comfortabele Cessna naar verschillende regio’s van de Okavango Delta. Wil je het nog iets leuker maken? Deze transfers zijn per helikopter helemaal het einde. En natuurlijk mag in een reis naar Botswana een bezoek aan de Victoria Falls niet ontbreken. Begin in stijl en verblijf in een van de geselecteerde safari geheimen nabij dit wereldwonder.

De hoogtepunten

  • Exclusief Okavango
  • Privé concessie Moremi
  • Victoria Falls

Prijs

Vanaf € 9.975,- per persoon


Prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken vanwege het seizoen, de beschikbaarheid, het tijdstip van boeken, persoonlijke voorkeur en schommelingen in de wisselkoers. De hier getoonde prijs is gebaseerd op het laagseizoen en de voordeligste boekingsklasse van vluchten.


Aantal dagen

11 dagen

Dag 1

Johannesburg

Helaas is Botswana niet rechtstreeks aan te vliegen, maar uitgerust aan je safari beginnen is ook wat waard. Met een rechtstreekse dagvlucht arriveer je vanavond in Johannesburg, waar je verblijft in het zeer comfortabele OR Tambo Intercontinental hotel op slechts 2 minuten lopen van de aankomsthal. Drankje doen en dan lekker naar bed.

Accommodatie

Dag 2 en 3

Victoria Falls

Vanmorgen een korte vlucht naar Victoria Falls. De reis beginnen met ‘the smoke that thunders’ is geen straf. Vliegen als een adelaar boven de watervallen, doorweekt raken tijdens je wandeling langs de beroemde Falls of gewoon heerlijk relaxed lunchen in de Look out Café met fabuleus uitzicht over de bungeejump-brug. Je slaapt in een van de exclusieve hotels vlak bij de Falls of heerlijk aan de Zambezi rivier. 

Accommodatie

Dag 4 tot 6

Okavango Delta

Vliegend over de weelderige en uitgestrekte savannes ben je in 30 minuten in het paradijs. Diep verscholen in deze waterrijke Delta ligt een juweel met slechts 7 zeer comfortabele safaritenten. Geruisloos varen in je glasbodemkano door de ondiepe papyrusmoerassen is betoverend, maar wat denk je van een nacht onder de sterren in een zogenaamde Sleep out. Hoog boven de grond en slechts omringd door de geluiden uit de bush! Verblijven in een privéconcessie is pas exclusief op safari.

Accommodatie

Dag 7 tot 9

Moremi

Grenzend aan het Moremi Game Reserve ligt de Shinde Private concession.  Hier de keuze voor land en wateractiviteiten. Dit safarikamp is een echte oase midden in de wildernis. Authentieke safari’s per open 4×4’s met maximaal 4 personen (overdag en ‘s avonds), tochten per motorboot of wandelend door de bush met je bewapende gids. Ontmoetingen van dichtbij met het vele grote wild is hier vooral in de droge tijd van een ongekende klasse. En de zonsondergangen? Je raadt het al. Nergens zo mooi…

Accommodatie

Dag 10 en 11

Thuisreis

Vandaag afscheid op de airstrip met misschien wel een groep leeuwen, liggend in de schaduw van jouw Cessna-vliegtuig. Toch maar even wachten dan voordat de terugreis naar Kasane of Maun begint. Vanmiddag via Johannesburg weer terug naar Amsterdam