DE FILOSOFIE VAN...

… Safari Secrets! Reizen bij Safari Secrets betekent reizen waarbij u een positieve impact achterlaat op de bestemming die u bezoekt. Hierdoor kunnen deze gebieden langer in stand worden gehouden. Als reiziger bij Safari Secrets draagt u dan ook direct bij aan ondersteuning aan de natuurgebieden, het wildlife en de lokale bewoners.

Als u op zoek bent naar het beste en persoonlijke safari advies dan wilt u dit natuurlijk krijgen van de meest ervaren safari-expert. Waar kunt u dan beter terecht dan bij Frank Ranzijn? Met meer dan 30 jaar reiservaring in Afrika en India en al 25 jaar actief als persoonlijk reisontwerper voor uw exclusieve safarireizen naar ongerepte natuur – en wildllife gebieden. Bij hem vindt u de best bewaarde safarigeheimen en adviezen die een reis onvergetelijk maken. 

Bij Safari Secrets staan persoonlijk safari-advies en het creëren van een ‘once in a lifetime experience’ centraal. Een reis met Safari Secrets betekent ultiem genieten vanuit een authentiek of meer dan comfortabel safariverblijf naar keuze. Hoe kleinschaliger en authentieker, hoe beter. Nog mooier is het wanneer deze safariverblijven gerund worden door een familie of echtpaar die vaak hun hele leven hebben gewijd aan het behoud van de natuurlijke omgeving waarin zij wonen en leven. Dit zijn de zogenaamde private owned safarilodges en camps.