OVER SAFARI SECRETS

Ik ben Frank Ranzijn, oprichter van Safari Secrets. Ik ben ruim 25 jaar actief als persoonlijk reisontwerper van exclusieve safarireizen. Mijn deskundigheid is ontstaan door dertig jaar reis-en werkervaring in de safari-industrie en ruim 800 bezochte safariplekken in Afrika en India. 

Mijn reisadviezen komen tot stand na een persoonlijk gesprek, fysiek of digitaal. Daarin stel ik vragen, luister ik en deel ik mijn eigen reiservaringen. Aan de hand van het gesprek, ontwerp ik een reis op maat, volledig naar wens en budget van de reiziger. Van rauw en avontuurlijk tot ongekende luxe.

Maar allemaal hebben de reizen een gemeenschappelijke deler. Door te reizen met Safari Secrets, laat je een positieve impact achter op de plek van bestemming.

De partners van Safari Secrets zijn organisaties met conservation-oogmerk. Zij geven terug aan de lokale communities; in handel, werkgelegenheid, educatie en voorzieningen. Zo werken we samen aan behoud van de Afrikaanse wildernis.

Safari Secrets is lid van Garantiefonds GGTO. Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt indien de touroperator failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van een faillissement, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 7,50 per reiziger in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.