Onze droomvakantie beleefd in Zuid-Afrika dankzij Safari Secrets. Een avontuurlijke en prachtige vakantie gehad, waarbij alles tot in de puntjes was uitgewerkt door Frank. Een mengeling van safari’s en natuur is precies wat wij wilden. De lodges waren allemaal prachtig met een hele goede service. Frank is een betrokken reisagent en denkt echt met je mee. Het heeft onze hoge verwachtingen zeker overtroffen en we zouden het zo weer doen.
Dank voor alles!

Richard & Laura Sassenheim

Onze recente safari-ervaring in Zuid-Tanzania met Safari Secrets was ronduit fenomenaal! Frank, de eigenaar van Safari Secrets, heeft zich opnieuw bewezen als een meester in het creëren van luxe safari-avonturen. De twee voor ons speciaal geselecteerde safarilodges, Beho Beho lodge in Nyerere NP en Ikuka Safari Camp in Ruaha, zijn het einde. 

Als je op zoek bent naar een luxe safari-ervaring in Tanzania die al je verwachtingen overtreft,ga naar Safari Secrets.

Desiree en Mark Hillegom

Net terug van een safari naar de Serengeti. Wat een belevenis. Het hoogtepunt: de overstekende wildebeesten over de Mara rivier in Lamai Serengeti. En de uitgestrektheid van het gebied. Het was PRACHTIG. Faru Faru en Serengeti mobile camp waren het einde. De organisatie van begin tot eind helemaal geweldig. En dan de informatie over de diverse plekken en de kennis over de locaties was echt super. Een dikke 10 voor Safari Secrets (Frank Ranzijn)

Henk, Baarn

We hebben met Safari Secrets een fantastische reis door Malawi gemaakt. Zonder te willen overdrijven: het hoogtepunt van het jaar! Frank had voor ons een ideale mix van land & water bedacht, waar we gelijk enthousiast van werden. Dat resulteerde in een vakantie om nooit te vergeten, met prachtige lodges en locaties die we niet zelf hadden kunnen bedenken. En ook al hebben we ‘maar’ vier van de Grote Vijf gezien, Frank en zijn uitgebreide netwerk hebben ervoor gezorgd dat we niets tekort zijn gekomen. Safari Secrets: 100% aan te bevelen!

Robbert, Utrecht

Wat hebben wij een bijzondere reis gemaakt naar Kenia. Ol Malo en House in the Wild waren geweldig. Buiten dat alles tiptop geregeld was, heeft Frank de mooiste locaties voor ons uitgezocht; buiten de gebaande paden, kleinschalig en heel persoonlijk met adembenemende uitzichten en zeer afwisselende activiteiten.
Bedankt Frank voor deze geweldige ervaring.


Harm en Ethel, Hardenberg

Voor het eerst een reis laten organiseren door Safari Secrets en dat is supergoed bevallen. Alle reizen en excursies sloten perfect op elkaar aan! We hadden een keer pech met het weer en navigatie, maar Frank loste dat perfect op. Is altijd bereikbaar, staat altijd klaar. Voor ons was dit echt een droomreis.

Joke en Marcel Eemnes

Een fantastische verzorgde reis gemaakt naar Zimbabwe! Met dezelfde aandacht die we van Frank altijd al gewend waren. Veel dank!

Menno en gezin

Wij hebben meerdere reizen gemaakt, samengesteld door Safari Secrets. Frank weet altijd weer op maat volledig naar wens de pareltjes te vinden waar je zelf niet zomaar terecht zou komen. Dit geldt zowel voor natuurbeleving als culturele activiteiten. En het mooiste van alles is dat je reis op een verantwoorde wijze gecompenseerd wordt voor je milieuvervuiling en dat je ook ter plaatse vaak genoeg mogelijkheden krijgt om positieve impact te maken op de bevolking of het wildlife aldaar. Wij blijven terugkeren naar Afrika en naar Safari Secrets.

Stefan, Maurine en kinderen

Wij zijn net terug van bijna 4 weken Zuid Afrika. Wat een avontuur en wat een prachtig land. Zo ontzettend veel gezien en gedaan. De safari lodges waren ook echt fantastisch mooi!

Ontzettend veel dank aan Safari Secrets (Frank) voor alle prachtige locaties, adviezen, tips en informatie. Wat een ervaring! Wij gaan zeker weer terug naar Afrika!

Thirza en Joey Hilversum

Ik kan iedereen die een safarireis wil maken Safari Secrets aanraden. Frank wist ons tot op de kamer nauwkeurig te vertellen wat de mooiste plekken waren. Na een eerste inspiratiesessie adviseerde hij ons een reis die precies paste bij onze wensen en bij ons budget. Zelfs tijdens onze reis was hij op afstand aanwezig om te ontzorgen en begeleiden. Helaas raakten onze koffers kwijt op de heenreis. Niet alleen ontvingen we dezelfde dag nog alle spullen die we nodig hadden (en een fles wijn in de lodge van Frank die de pijn hielp verzachten), maar ook werden de teruggevonden koffers binnen 24 uur alsnog nabezorgd. Waanzinnige reis gemaakt om nooit te vergeten.

Sylvia, Maarssen