Paradijs voor liefhebbers van natuur en wildlife

Waarom op reis met Safari Secrets?

Het beste safari advies

Met bijna 30 jaar reiservaring in het exclusieve safari Afrika heeft Safari Secrets voor u de beste adviezen voor iedereen die één keer in zijn/haar leven het echte ‘Out of Africa’ wil ervaren. Safari Secrets is genieten van Afrika voor jezelf, weg van de drukte en achter iedere boom of struik weer een andere verrassing of onthulling die de natuur voor ons in petto heeft.

Bewuste keuzes voor partners in uw reis

Safari Secrets betekent een exclusieve safari of rondreis met partners met wie Frank Ranzijn oprichter van Safari Secrets soms al 20-25 jaar een lang lopende relatie heeft. En exclusieve safarireis is gebaseerd op vertrouwen en dus zijn de uitvoerende tijdens uw reis van onschatbare waarde. Zij zijn de ogen en oren op de grond die uw reis mede tot een succes maken.

Te gast bij de eigenaren thuis

Ons motto is dat een verblijf in private of door familie gerund safariverblijf, uw reis ontzettend zal verrijken. U bent dan ook veelal te gast bij de safari eigenaren thuis waarbij u al snel onderdeel zal worden van de familie waar u te gast bent. Deze families zijn ‘ de schatbewaarders’ van de natuur waar zij zich hun hele leven voor hebben ingezet. Een echt safarigeheim dat je zelf moet ervaren.

Nature conservation Travel

Afrika is van ons allemaal en Nature Conservation Travel is de nieuwe blauwdruk voor het toerisme met behoud van natuur en Wildlife en oog voor de bevolkingsgroepen die hier leven aan de randen van de Wildernis. We willen toch allemaal dat onze kinderen en kleinkinderen ook de kans krijgen ooit in hun leven een Leeuw te zien in haar natuurlijke habitat? Tijdens al uw reizen bij Safari Secrets draagt u direct bij aan behoud voor natuur, het wildleven en de lokale bevolking. Van iedere reis bij Safari Secrets wordt een deel van de opbrengst van uw reis gedoneerd aan African Parks Network, een wereldwijde non- profit natuurbescherming organisatie die wij als organisatie een enorm warm hart toedragen.