De reis in vogelvlucht

Laat je kinderen kennismaken met het echte Afrika tijdens een familiereis naar Zambia en Malawi vol bush & beach. Op safari met de kinderen is iets om nooit meer te vergeten. Sporen zoeken van leeuwen of luipaarden rond de lodge of samen genieten van al het moois wat de ruige wildernis te bieden heeft. De verwondering zal groot zijn en de herinneringen voor het leven. Naast alle verwennerij in je privésafarihouse leren de kinderen ook direct meer over natuurbescherming en wat conservation betekent. Een bezoek aan een van de lokale dorpjes? Een verrijking die nog lang in het geheugen gegrift zal blijven. De reis met elkaar afsluiten met de voetjes in het zand van Lake Malawi maakt het helemaal af. Tubing, mountainbiking, waterskiën of snorkelen? Kinderen blij, ouders blij.

De hoogtepunten

  • South Luangwa
  • Privé safari villa
  • Lake Malawi

Prijs

Prijs vanaf € 5.548,- per persoon. (obv Kinderen 12-15)
Inclusief alle vluchten, transfers en safari activiteiten
Kinderen onder de 12 jaar korting op aanvraag


Prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken vanwege het seizoen, de beschikbaarheid, het tijdstip van boeken, persoonlijke voorkeur en schommelingen in de wisselkoers. De hier getoonde prijs is gebaseerd op het laagseizoen en de voordeligste boekingsklasse van vluchten.


Aantal dagen

11 dagen

Dag 1 – 2

Bloeiende jacaranda’s in Lusaka, Zambia

Een vlucht van Amsterdam via Nairobi brengt jullie naar Lusaka, de hoofdstad van Zambia. Een lekker dagje relaxen en bijkomen van de vlucht en misschien even de stad verkennen. Met een beetje geluk staan de Jacaranda’s in bloei, die de stad en lange lanen een prachtig paars uiterlijk bezorgen.

Accommodaties

Dag 3 – 5

Op safari met de kinderen in South Luangwa

Het grote safariavontuur begint vandaag met een korte Cessna-lijnvlucht naar South Luangwa, ook wel de vallei van de luipaarden genoemd. Hier staat jullie privévilla aan de rand van de Luangwa-rivier en kan de safariverwennerij beginnen. Samen met jullie gids per open 4×4-voertuig speuren naar buffels, olifanten, giraffes of de grote katten is een belevenis. Tijdens de ondergaande zon en de welbekende sundowner drinks met uitzicht over de vallei, is het meer dan goed vertoeven in het South Luangwa National Park.

Dag 6 – 9

Beach time met de familie bij Lake Malawi

Een Cessna-vlucht brengt jullie vandaag rechtstreeks naar Lilongwe, de hoofdstad van Malawi. Tijdens een mooie rit door fraaie heuvellandschappen krijg je een goed beeld van Malawi. Vier dagen verblijf je aan de grootste binnenzee van Afrika, Lake Malawi. Schoenen uit en genieten maar van de ‘Lake of Stars’ zoals het meer ook wel genoemd wordt. Waarom? Dat zie je vanavond wel. Activiteiten zijn hier vooral relaxen, waterpret, snorkelen, mountainbiken of een mooie wandeltocht door de bergen. En vergeet niet het lokale dorp te bezoeken, de middenstand rekent op jullie! 

Dag 13 – 14

Thuisreis

Na een laatste heerlijke duik in het zwembad of het meer is het tijd om de tassen weer te pakken. Transfer terug naar Lilongwe waar vanavond de vlucht vertrekt via Nairobi naar Amsterdam. Morgenochtend zetten jullie weer voet op Nederlandse bodem.