De reis in vogelvlucht

Luxe safari Zuid Afrika? Sta oog in oog met de The Giants van Mashatu en met de altijd record brekende grote katten van MalaMala, samen de twee beste safarigebieden van Zuid Afrika. Tijdens deze zeer exclusieve en luxe safari reis in Zuid Afrika is genieten in de ruige Afrikaanse bush het hoofdingrediënt. Maar ‘conservation in comfort’ wordt niet overgeslagen. Deze safarireis in Zuid Afrika combineren we het mondaine leven van Kaapstad en de wijnstreek als afsluiting van de reis. Een reis vol culinaire ‘safarigerechten’ afgewisseld met landschappelijke en culturele hoogtepunten van het bruisende Kaapstad. De laatste dagen staan in het teken van prachtige wijnen en restaurants van de wijnlanden.

De hoogtepunten

Luxe safari Zuid Afrika

  • The Giants of Mashatu
  • Culinair Johannesburg
  • De grote katten van MalaMala
  • Mother City Capetown
  • The wonders of the winelands

Prijs

Prijs op aanvraag


Prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken vanwege het seizoen, de beschikbaarheid, het tijdstip van boeken, persoonlijke voorkeur en schommelingen in de wisselkoers. De hier getoonde prijs is gebaseerd op het laagseizoen en de voordeligste boekingsklasse van vluchten.


Aantal dagen

15 dagen

Dag 1

Johannesburg 

Een rechtstreekse vlucht brengt je vandaag naar Johannesburg. Een verblijf in het zeer comfortabele OR Tambo Intercontinental hotel op slechts 200 meter lopen van de aankomsthal zorgt ervoor dat een eerste toast-moment van de reis niet lang op zich laat wachten.

Accommodatie

Comfortabel Airport hotel op slechts 2 minuten lopen van de douaneformaliteiten.

Dag 2 – 4

Mashatu Game Reserve

Stel je voor, het eerste deel van de luxe safari Zuid Afrika speelt zich af in Botswana! Op 1,5 uur vliegen per binnenlandse vlucht bevindt zich in het noorden van Zuid Afrika het Tuli Game Reserve. The land of the giants is een unieke mix van uitgestrekte savannes en dichte bossen. Een plek voor luxe avonturiers die eens wat anders willen op safari. Gamedrives worden afgewisseld met wandel-, paardrijd- en mountainbikesafari’s. De dieren op ooghoogte observeren kan vanuit de beroemde fotografie hide. Iets om nooit meer te vergeten.

Accommodatie

5 sterren eco-luxury camp, gelegen hoog op een klif van Mashatu Game Reserve.

Dag 5

Johannesburg

Het toestel wint snel hoogte. Voor je het weet arriveer je weer in Johannesburg. Vanavond een overnachting in stijl in het private owned The Residence Hotel. Geniet van deze oase gelegen in ‘the city of Gold’. Zal ik je dinerreservering vast plannen?

Accommodatie

Fraai boutiquehotel gelegen in een buitenwijk van de stad.

Dag 6 – 8

MalaMala Game reserve

‘De garden of eden’ voor diegenen die van roofdieren houden. En dat in de grootste privéconcessie van het Sabi Sands Game Reserve en tevens een van de oudste safaribedrijven van het land. Zorg hier voor voldoende digitale opslagcapaciteit of wanneer je van historisch fotograferen houdt voor voldoende klikklak-fotorolletjes om de prachtige safarimomenten in oude stijl vast te leggen! Je bent te gast in het exclusieve Sable camp. Voor diegene die van contemporary style houden een waar genot.

Accommodatie

Exclusieve en kleinschalige safari lodge met 7 suites.

Dag 9 – 11

Kaapstad

Van Kruger naar Kaapstad en dat zonder uren te reizen? In ongeveer twee uur vlieg je rechtstreeks vanuit de bush naar de moederstad van Zuid Afrika. Heerlijk flaneren over de boulevard of shoppen in Kloofstreet waar het heerlijk eten is in een van de vele populaire bistro’s en restaurants. Liever de landschappelijke schoonheid van Kaapstad verkennen? Met je eigen huurauto ligt alles onder handbereik vanuit de centraal gelegen uitvalsbasis voor de komende dagen. Cape Gadogan heet jullie van harte welkom.

Accommodatie

Sfeer en stijlvol boutiquehotel gelegen op twee minuten lopen van Kloofstreet.

Dag 12 – 13

Winelands

Rijden door de Franschhoek valley brengt jullie vandaag aan de voet van de Simonsberg. Het rustieke Farmhotel is een van de oudste Kaap- Hollandse boerderijen van de wijnstreek en is in vele opzichten fantastisch. Jullie worden uitgenodigd te komen eten in een van de 3 eigen restaurants en te genieten van de mooiste Zuid Afrikaanse wijnen en heerlijke keukens. Een mooie afsluiting van deze reis. Echte aanrader? Laat je rondleiden in de prachtige boerderijtuin, een ontwerp van de Franse architect Patrice Taravella. 

Accommodatie

Exclusief Kaap-Hollandse boerderijhotel, gelegen in de Franschhoek Valley

Dag 14 – 15

Thuisreis

Een heerlijke relaxte dag in de wijnstreek met misschien nog een laatste wijnproeverij of lunch in een van de sterrenrestaurants die deze streek rijk is. Safari Secrets helpt jullie graag met de reservering. Vanavond vliegen jullie weer terug naar Amsterdam, waar morgenochtend het welkomstcomité jullie opwacht.

Eveneens de perfecte gezinsreis voor gezinnen met 2 kinderen van 8 tot 18 jaar.