De reis in vogelvlucht

Deze zeer exclusieve ‘private flying’ safari door Namibië is de ultieme manier om dit wonderschone land te ervaren en beleven. De panorama vluchten met een eigen privé chartervliegtuigje en piloot/ gids geven je keer op keer een ‘birds eye view’ over de maanlandschappen waarvan je niet wist dat deze bestonden. Aanschouw de kleurenpracht van ‘big daddy’in Sossusvlei, en loop naar de beroemde deadvlei, voel de wind in je haren tijdens een unieke quadbiketrip. Vlieg laag over de scheepswrakken van de Skeleton Coast en spot de robben kolonies. De laatste dagen ga je natuurlijk op zoek naar al het grote wild van het Etosha NP.

De hoogtepunten

  • Private chartervliegtuig met piloot
  • De duinen van Namib Rand
  • Dune 45 en Deadvlei Sossusvlei
  • De woestijnleeuwen van de Skeleton Coast
  • Etosha NP

Prijs

Prijs op aanvraag


Prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken vanwege het seizoen, de beschikbaarheid, het tijdstip van boeken, persoonlijke voorkeur en schommelingen in de wisselkoers. De hier getoonde prijs is gebaseerd op het laagseizoen en de voordeligste boekingsklasse van vluchten.


Aantal dagen

12 dagen

Dag 1 en 2

Windhoek

Een nachtvlucht van Amsterdam via Frankfurt naar  Windhoek de hoofdstad van Namibië. Na check in is er vandaag voldoende tijd om iets van de stad te gaan zien en natuurlijk heerlijk te dineren in een van de gezellige restaurants die de stad rijk is.

Accommodatie

Centraal gelegen en comfortabel hotel in Windhoek.

Dag 3 – 4

Namib Rand Reserve

De fly in safari gat van start met 2 dagen genieten in een van de grootste privé woestijngebieden, nl het Namib Rand Reserve onderdeel van de Namib woestijn. Deze woestijn ervaar je nagenoeg geheel voor jezelf. Een echt adembenemend woestijnlandschap strekt zich voor je uit. Het dramatische contrast tussen rood zand en diepblauwe luchten in combinatie met de woestijn bekijken door de ogen van een San gids zorgt voor een ervaring in het andere Afrika! 

Accommodatie

Eco-chic safarikamp  in het hart van de Namib woestijn.

Dag 5 – 6

Sossusvlei

Natuurlijk mag de belangrijkste en meest iconische plek van Namibië niet ontbreken. Een korte maar oh zo wonderschone panoramavlucht brengt je in Sossusvlei. Home of Big daddy,  deadvlei en de mooiste zonsopkomst ter wereld. Beklim een van de hoge zandduinen en wandel door de dode vallei, ooit een oase vol water, nu een vlakte van dode bomen van meer dan 900 jaar oud. Heb je ooit een ballonvaart of quadbiketrip willen maken in de woestijn? Pak je kans dan nu.

Accommodatie

Moderne en zeer luxe woestijnlodge gelegen in het enige privé reservaat van Sossusvlei NP.

Dag 7 – 8

Skeleton Coast

De surrealistische landschappen en de kust van de Atlantische Oceaan glijden onder je door op weg naar het noordelijk deel van de Skeleton Coast. Scheepswrakken, robben-kolonies, zandsculpturen en de hier vaak voorkomende ochtendmist maken dit gebied tot een van de meest bijzondere plekken om te bezoeken in Namibië. De Portugese zeilers noemden het niet voor niets ‘de poort van de hel’. Bezoek de kleikastelen op een van de natuur rondritten en wie weet vang je een glimps op de hier voorkomende woestijnleeuwen.

Accommodatie

Een exclusieve woestijn lodge gelegen aan het einde van de wereld!

Dag 9 – 10

Ongava Game Reserve ( Etosha)

Vandaag vlieg je met je privé vliegtuigje verder landinwaarts en zie je het landschap dramatisch veranderen. Deze dagen zullen staan in het teken van olifanten, neushoorns en  ander groot wild dat leeft aan de rand van de beroemde Etosha Pan, ook wel de grote witte plaats genoemd door de lokale bewoners. Geniet van de begeleide safaritochten, wandelsafari’s en laat je zeker ook verrassen vanwege bijzondere maaltijdlocaties en andere verwennerij. Een ongekende showstopper van deze reis mogen we het zeker noemen.

Accommodatie

Een exclusieve en intieme lodge met slechts 3 zeer ruime suites omgeven door de ruige wildernis van Etosha NP.

Dag 11 – 12

Thuisreis

Nog één ochtendsafari of gewoon relaxed genieten met een kop koffie op je eigen terras met uitzicht op de waterdrinkplaats. Vanmiddag een laatste privévlucht samen met jullie piloot waarvan je in Windhoek afscheid zult nemen. Later vandaag volgt een vlucht van Windhoek via Frankfurt naar Amsterdam waar jullie morgenochtend weer voet op Nederlandse bodem zetten.