De reis in vogelvlucht

Een exclusieve safarireis voor het gezin ( ook voor echtparen of groepjes vrienden) waarbij het wild zal worden geobserveerd vanuit verschillende perspectieven. Rijdend in je open 4×4  voertuig met je gids ga je op zoek naar de vele olifanten van het Hwange National Park. Maar varen op het uitgestrekte Lake Kariba of op zoek naar leeuwensporen in Matusadona National park zijn natuurlijk andere hoogtepunten in deze reis. Natuurlijk mogen de beroemde Victoria Watervallen niet ontbreken.  Geniet, ervaar en beleef vanuit een selectie aan zeer comfortabele safari accommodaties.

De hoogtepunten

  • Lake Kariba
  • Matusadona NP
  • Hwange NP
  • Victoria Falls

Prijs

€ 8.575,- volwassen en € 4.776,- kinderen 7-15 jaar
Inclusief alle vluchten, transfers en safari activiteiten.


Prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken vanwege het seizoen, de beschikbaarheid, het tijdstip van boeken, persoonlijke voorkeur en schommelingen in de wisselkoers. De hier getoonde prijs is gebaseerd op het laagseizoen en de voordeligste boekingsklasse van vluchten.


Aantal dagen

12 dagen

Dag 1

Johannesburg

Deze reis in stijl voor echtparen en gezinnen begint met een vlucht naar Johannesburg. Keuze voor verschillende Airlines. Bij aankomst loop je in enkele minuten naar het luchthaven hotel de City lodge.

Accommodatie

Een eenvoudig maar comfortabel hotel gelegen in het luchthaven gebouw.

Dag 2 – 4

Lake Kariba

Vanmorgen na het ontbijt vliegen jullie naar Victoria Falls. Hier worden jullie opgewacht voor een Cessna lijnvlucht naar Lake Kariba. Stap in hier in de wereld van een magisch natuur spektakel. Aan de oevers van het Kariba en grenzend aan Matusadona NP ligt hier de exclusieve Bumi Hills Safari Lodge. Waar leeuwen brullen in de nacht en olifanten hun verhalen fluisteren. Geniet van wandelsafari’s, voertuig safaris en boottochten tussen de verdronken bomen. Deze spookachtige silhouetten rijzen op uit het water als getuigen van lang vervlogen tijden. 

Accommodatie

Luxe safarilodge aan de oevers van Lake Kariba. Voor romantici en gezinnen.

Dag 5 – 7

Hwange National Park

Per luchttransfer gaat de reis verder vandaag naar het meer landgerichte safarigebied van Hwange National park. Hier waan je je in het paradijs met zoveel olifanten en ander groot wild zo dicht bij je terras. Naast alle spannende safari-uren wil ik je zeker ook een bezoek aan een van de lokale communities aanraden, zeker met de kinderen. Een betere en authentieke interactie met de dorpelingen is er niet. Zeker weten dat de kinderen binnen 5 minuten meedoen. Het echte edutainment zeg maar!

Accommodatie

Authentiek en exclusief tented camp van een van de meest beroemde gidsen van Afrika.

Dag 8 – 10

Victoria Falls

De take-off vanaf de airstrip betekent opletten. Laag scherend over de ruige bush en savanne is iets om niet snel te vergeten. Na een uurtje vliegen zie je de mist van de machtige Victoria Falls alweer door het raampje. Naast het bezoeken van de Falls 3 dagen keuzestress. Van power-boating, raften of  bungee -jumpen tot een helikoptervlucht of diner voor 2 in de trein. Safari Secrets helpt natuurlijk met het dagmenu voor samen met de kids of voor jullie twee.

Accommodatie

Sfeervol en familiair guesthouse aan de rand van het dorp.

Dag 11 – 12

Thuisreis

Vanmorgen even rustig aan ontbijten en inpakken voordat de reis naar Nederland zal beginnen. Via Johannesburg vlieg je vandaag weer terug naar Amsterdam waar jullie morgenochtend arriveren.