UNIEK CONCEPT

Safari Secrets pakt uw reis anders aan. We werken duurzaam én persoonlijk. Samen brainstormen we over uw wensen en zoeken we naar de meest bijzondere manieren om die waar te maken. De reis begint op het moment dat u contact opneemt voor uw eerste inspiratiesessie!

Tijdens een fysieke of virtuele wandelsessie van anderhalf uur staat kennis delen over de best bewaarde safarigeheimen centraal. Hierbij zijn de meest duurzame mogelijkheden voor uw reis het uitgangspunt. Een unieke mogelijkheid om te sparren over uw wensen en onze 25 jarige deskundigheid. 

Een reis bij Safari Secrets begint bij het krijgen van het juiste advies. Dit krijgt u rechtstreeks uit de mond van oprichter en storyteller Frank Ranzijn. Een reis bij Safari Secrets betekent nieuwe herinneringen maken voor het leven en tegelijkertijd iets terug doen voor de natuur en haar bewoners.

Reserveer nu een ‘Inspirational walk & talk in the park’ en maak het mee!

De kosten voor deze sessie bedragen € 215,- voor een echtpaar of gezin en € 395,- voor 2 bevriende stellen of een familie van 4-10 personen. Safari Secrets biedt u de keuze om uw reis te boeken bij uw eigen vertrouwde reisorganisatie of u boekt uw reis bij Safari Secrets. Wanneer u kiest voor het laatste dan wordt het bedrag voor deze inspiratiesessie (onder aftrek van kosten) overgemaakt naar een gerenommeerde natuurbehoud organisatie zoals African Parks, WNF of Earth Today. Hier begint dan ook direct uw positieve impact van uw reis voor behoud van natuur, wildlife en de lokale communities!

Uw reisvoorstel komt en hoe kan het ook anders in de vorm van een inspirerende mini podcast. Verhalen en ideeën uit de bush van uw eigen safari podcast host en storyteller Frank Ranzijn.

Dus bij Safari Secrets niet de bekende oneindige reisvoorstellen op papier van 25 pagina’s. Niet echt duurzaam en niet meer van deze tijd. Bovendien ontvangt U een uitgebreide beschrijving doorgaans van onze partners uit het buitenland.  

Al nieuwsgierig naar persoonlijke safari-ervaringen van Frank Ranzijn? Klik dan hier om zijn podcast te beluisteren. 

Tot slot bespreken we de definitieve versie van uw reis en stellen een eventueel Conservation plan op waarmee u de reis zou willen verrijken. Travel with Impact is ons doel en de toekomst voor een gezondere planeet. 

Heel veel plezier met het samenstellen van uw unieke reisherinnering!