UNIEK CONCEPT

Safari Secrets pakt jullie reis anders aan. We werken duurzaam én persoonlijk. Samen brainstormen we over jullie wensen en zoeken we naar de meest bijzondere manieren om die waar te maken. De reis begint op het moment dat je contact opneemt voor een eerste inspiratiesessie!

Tijdens een fysieke of virtuele wandelsessie van anderhalf uur staat kennisdelen over de best bewaarde safarigeheimen centraal. Hierbij zijn de meest duurzame mogelijkheden voor de reis het uitgangspunt. Een unieke mogelijkheid om te sparren over jullie wensen en onze 25-jarige deskundigheid. 

Een reis bij Safari Secrets begint bij het krijgen van het juiste advies. Dit krijg je rechtstreeks uit de mond van oprichter en storyteller Frank Ranzijn. Een reis bij Safari Secrets betekent nieuwe herinneringen maken voor het leven en tegelijkertijd iets terug doen voor de natuur en haar bewoners.

Reserveer nu een ‘Inspirational walk & talk in the park’ en maak het mee!

RESERVEER

Safari Secrets vraagt voor deze inspiratiesessie een vrijwillige conservation bijdrage van € 215,- voor een echtpaar of gezin en € 395,- voor twee bevriende stellen of een familie van 4-10 personen. Deze bijdrage wordt bij boeking (onder aftrek van kosten) overgemaakt naar een gerenommeerde natuurbehoudorganisatie zoals African Parks, WNF of Zambesia conservation Alliance. Hier begint dan ook direct de positieve impact van je reis voor behoud van natuur, wildlife en de lokale communities!

Jullie reisvoorstel komt, hoe kan het ook anders, in de vorm van een inspirerende mini-podcast. Verhalen en ideeën uit de bush van je eigen safari-podcasthost en storyteller Frank Ranzijn.

Dus bij Safari Secrets niet de bekende oneindige reisvoorstellen op papier van 25 pagina’s. Niet echt duurzaam en niet meer van deze tijd. Bovendien ontvang je een uitgebreide beschrijving doorgaans van onze partners uit het buitenland.  

Al nieuwsgierig naar persoonlijke safari-ervaringen van Frank Ranzijn? Klik dan hier om zijn podcast te beluisteren. 

Tot slot bespreken we de definitieve versie van de reis en stellen een eventueel conservation plan op waarmee je de reis zou willen verrijken. Travel with Impact is ons doel en de toekomst voor een gezondere planeet. 

Heel veel plezier met het samenstellen van een unieke en onvergetelijke reisherinnering!