De reis in vogelvlucht

De allereerste safari-ervaring als gezin met jonge kinderen is ronduit geweldig. De opwinding op de gezichten van je kroost wanneer je voor het eerst op safari bent in de Afrikaanse bush blijft een onvergetelijke. 3 dagen op zoek naar de big five in Tsavo East NP met je privé voertuig en gids. En daarna heerlijk genieten aan een tropisch strand van de Keniaanse kust. Zon, zee, strand je kent het gezegde. Kinderen blij, ouders ook blij. Watersporten, relaxen of cultuur snuiven. Een gezinsreis waarbij je ook nog eens een positieve impact achterlaat voor de natuur en lokale communities.

De hoogtepunten

  • Een eerste safari met kids
  • Tsavo West NP
  • Tropisch Diani Beach

Prijs

Vanaf € 3.183,- per persoon x 4
Inclusief alle vluchten, transfers en safari activiteiten.


Prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken vanwege het seizoen, de beschikbaarheid, het tijdstip van boeken, persoonlijke voorkeur en schommelingen in de wisselkoers. De hier getoonde prijs is gebaseerd op het laagseizoen en de voordeligste boekingsklasse van vluchten.


Aantal dagen

10 dagen

Dag 1

Mombassa

Vandaag vertrek je samen met de kinderen voor een eerste kennismaking naar de Afrikaanse wildernis met een nachtvlucht via Nairobi naar Mombassa.

Dag 2 – 4

Tsavo Oost NP

Van de drukte naar de rust en dat in slechts 3 uur tijd. Met de kinderen per eigen privé 4×4 voertuig en gids de ruige natuur van Tsavo Oost verkennen is natuurlijk heel spannend. Welk kind wil nu niet voor het eerst een olifant of giraffe zien in de natuurlijke leefomgeving van deze dieren. En dan slapen in een ‘Out of Africa’ safari tent en samen aan het kampvuur. Luister naar de geluiden uit de bush wie weet hoor je de roep van een mannetjes leeuw.

Accommodatie

Authentiek tented camp uitkijkend over een waterdrinkplaats.

Dag 5 – 9

Diani Beach

Wakker worden met op de achtergrond het geruis van de golven van de Indische Oceaan is natuurlijk heerlijk. Voor het ontbijt scharrelen de kinderen al lekker op het strand terwijl jullie rustig opstarten. Na de intensive dagen in de bush is het nu tijd voor relaxen, zwemmen een excursie doen in de omgeving of te watersporten. Het boutique hotel waar jullie deze dagen verblijven is voor jong en oud de perfecte afsluiting van deze bush & beach reis.

Accommodatie

Comfortabel kleinschalig beachresort gelegen aan prachtig zandstrand.

Dag 10

Thuisreis

Vanmorgen in alle vroegte checken jullie in voor een vlucht via Nairobi naar Amsterdam.