De reis in vogelvlucht

Samen met je kinderen op safari in Botswana is een ervaring om nooit meer te vergeten. Die lach op het gezicht van je kroost en de verwondering die het teweeg brengt bij het zien van je eerste olifant of leeuw die wil je een keer meemaken. Je bezoekt de Victoria watervallen, maakt prachtige safaritochten in Chobe zowel op het land als op het water en kampeert zeer avontuurlijk in het Moremi Game Reserve in je eigen privé mobiele tented camp. Ervaren, genieten en samenzijn als gezin in de ruige bush van Botswana is voor velen een echte ‘once in a lifetime’ gebeurtenis.

De hoogtepunten

  • De machtige Victoria Falls
  • Elephants of Chobe National Park
  • Avontuurlijk kamperen in Moremi Game Reserve

Prijs

Vanaf € 7.295,- per persoon
bij 4 samenreizende personen (min leeftijd 8 jaar)


Prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken vanwege het seizoen, de beschikbaarheid, het tijdstip van boeken, persoonlijke voorkeur en schommelingen in de wisselkoers. De hier getoonde prijs is gebaseerd op het laagseizoen en de voordeligste boekingsklasse van vluchten.


Aantal dagen

11 dagen

Dag 1

Johannesburg 

Met een rechtstreekse vlucht van KLM vlieg je in 11 uur naar Johannesburg. Even de benen strekken en dan hop naar bed. Morgen begint het avontuur pas echt.

Accommodatie

Eenvoudig maar comfortabel luchthaven hotel op Johannesburg Airport

Dag 2 tot 3

Victoria Falls

‘De rook die dondert’ is de beroemde bijnaam voor de Victoria watervallen. Hier in Zimbabwe begint de gezinspret in het mekka vol avontuur, adrenaline en culturele ervaringen. Verwonder je over de kracht die dit wereldwonder der natuur naar beneden doet storten over een lengte van 1,5 kilometer. Geniet van een boottocht op de Zambezi rivier bij de ondergaande zon of vlieg samen met 100 kilometer per uur naar beneden in de Batoka Gorge op de langste zipline die er bestaat.

Accommodatie

Comfortabel gezinsvriendelijk hotel in koloniale stijl op slechts 2,5 km vanaf de watervallen

Dag 4 tot 6

Chobe National Park

De olifanten van Chobe zijn wereldberoemd. Wie wil nu niet een hele familie van deze kolossen zien baden of de Chobe rivier zien oversteken? Het park heeft een overvloed aan groot wild dat je vanaf je veranda van je kamer of vanuit je open 4×4 kunt observeren. De riviercruises op de Chobe rivier bieden kans op het zien van krokodillen en nijlpaarden en natuurlijk vele vogelsoorten. Dineren in de boma onder de sterrenhemel van donker Afrika met het geluid van de bush is onvergetelijk.

Accommodatie

Sfeervol en comfortabel safarikamp uitkijkend op de rivier en haar uiterwaarde.

Dag 7 tot 9

Moremi Game Reserve

Een privé mobiel tented camp is een echt gezinsavontuur. Slechts 2 millimeter canvas zullen je de komende drie dagen scheiden van het grote wild dat hier voorbij komt. De ultieme manier om samen met kinderen nieuwe herinneringen te maken in de pure bush van Afrika. Privé mobiel kamperen is een zintuigelijke ontdekkingsreis. Ieder geritsel vanuit een struik doet je hart sneller kloppen en zeker wanneer je na een spannende safari dag samen aan het kampvuur zit.

Accommodatie

Dag 10 – 11

Thuisreis

Aan al het moois komt een einde, zo ook aan deze fantastische reis door Malawi. Per cessna vliegen jullie terug naar Lilongwe voor de nachtvlucht met Kenya Airways en KLM naar Amsterdam.