REISINSPIRATIE

De safarigeheimen van Afrika; een tipje van de sluier.

“Still round the corner, there may wait, a new road or
a secret gate” –
J. R. R. Tolkien

Exclusieve safarireizen op maat

De waanzinnige valley of the leopards in South Luangwa, Zambia. De wildebeestmigratie in het fascinerende Mara – Serengeti ecosysteem in Kenia. De onvoorstelbaar kundige safarigidsen in Hwange, Zimbabwe…

Elk Afrikaans safarigebied heeft zo zijn eigen geheimen. Safarigeheimen die klaarliggen voor jullie om te ontdekken. De expertise en de portfolio van Safari Secrets bevinden zich in alle safarigebieden op het Afrikaanse continent en in India. Ook reizen naar special interest landen zoals Franstalig Congo en de Centraal Afrikaanse republiek behoren tot de mogelijkheden.

Authentiek

Een bushbeleving te voet, op het water of in een 4×4. De focus ligt bij deze reizen op het ervaren van authentiek Afrika; de pure en ongerepte bush. De helden van de bush nemen je mee op wandelsafari in Zambia of Zimbabwe. Je maakt safaritochten op de Zambezi of je gaat op Camelsafari door het heuvellandschap van Laikipia en de Mathews Range in Noordelijk Kenia. Overnacht in zeer sfeervolle en authentieke tented camps waar de signalen uit de bush op slechts enkele meters of soms zelfs centimeters afstand zijn. Geniet, ervaar en beleef.

 

 

Exclusief

Tijdens exclusieve safarireizen ervaar je de bush en het ‘conservation werk’ in comfort. De unieke en soms ultraluxe safarilodges zijn veelal gelegen op private landgoederen of privéconsessies. De kans dat je hier iemand anders tegenkomt is klein. Safari in opperste privacy in bijvoorbeeld Namibië, Zuid-Afrika of Tanzania. In jouw verblijf is een binnen- en buitendouche vanzelfsprekend. Het zwembad schittert in de Afrikaanse zon en terwijl jij ontbijt, loopt het wild op luttele meters afstand voorbij. Maak kennis met de eigenaren die vaak al decennia het land beheren en raak betrokken bij natuurbehoudsprojecten. Verken, maak kennis en geef terug.

Family matters

Op safari met kinderen of kleinkinderen is een ervaring voor het leven. Als mooie vakantie of vanwege een speciale familieaangelegenheid. Het Afrikaanse continent biedt alles wat familiereizen nodig heeft. Van bush tot beach en van cultuur tot avontuur. Verblijf in een kleinschalige lodge of privévilla in de bush met eigen personeel. Het zal jou en je familie aan niets ontbreken. Aanschouw de eerste leeuwen of olifanten samen met kinderen of kleinkinderen, Spring mee met de traditionele dansen van de Masai. Geniet van een ‘bush diner’ voor tien onder de onvoorstelbare Afrikaanse sterrenhemel. De reis is dan wel eindig, de herinneringen zijn voor eeuwig.

Elke reiziger is anders en elke bestemming ook. Overal zijn safarigeheimen om te ontdekken, maar welke reis en welke bestemming het beste past bij jou? Daarover ga ik graag het gesprek met je aan.

Safari Secrets is jouw private safariplanner. Voor jou en mét jou ontrafel ik de safarigeheimen waar jij naar op zoek bent. Het resultaat: ervaringen en herinneringen voor het leven.